[siteorigin_widget class=»WP_Widget_Media_Image»][/siteorigin_widget]

BO FREDFYLT I FOLKVORDVEIEN


Folkvordveien 76 ligger i et etablert og trygt nabolag, nær grønne marker, enger og kulturlandskap på Stangeland. Et gammelt gårdsbruk gjøres om til et boligområde hvor man kan nyte sine hverdager og helger i trygge omgivelser med gåavstand til Sandnes sentrum.

Boligene i F76 får et lekent design og tydelig identitet. De ulike høydene, takformene og fargene skaper en fin innramming av fellesarealet, som blir et godt møtested for store og små. Fargebruken – oker, grønn og rød – forteller om boligene er del av BK1, BK2, BK3 eller BK4.

Både rekkehusene og tomannsboligen får store vinduer og takvinduer i øverste etasje, noe som både gir utsikt og naturlig lys som strømmer inn i boligen. Hver bolig får fint overblikk ut mot det innholdsrike tunet. All parkering skjer i lukket anlegg under tunet, så dermed blir dette et sted der biler ikke ferdes.Her blir det enkelt og trygt å sende ungene ut for å leke med sine nye nabovenner!

BOLIGVELGER

Prisliste

Prospekt

[siteorigin_widget class=»WP_Widget_Media_Image»][/siteorigin_widget]

Perfekt for små og store – og de midt imellom.


Flytter du til Folkvordveien, så vil du fra dag én nyte godt av fordelene med å bo i et etablert nabolag. De minste klarer fint å gå sammen med mor og far til barnehagen, og de i skolealder får ikke mer enn fem minutter til Stangeland skole. Det er ett minutts kjøring til E39 og Fv44, et par minutter ekstra til Sandnes sentrum, og dermed bør også familiens voksne ha alle muligheter til å komme seg raskt til og fra jobb. Og vipps, der er dagen i gang.

[siteorigin_widget class=»WP_Widget_Media_Image»][/siteorigin_widget]

Til toppen