STANGELAND – ET SENTRUMSNÆRT OG GODT STED Å BO

Med sykkel er det stort sett slak nedoverbakke til sentrum – du er der på mindre enn 5 minutter. Vel fremme i Langgata kan du velge og vrake i gode spisesteder, her får du alt fra gourmetretter til nybakte kanelsnurrer. Langgata er også stedet hvis du er på jakt etter det helt spesielle, for i byens koselige handlegate har det de siste årene blomstret frem en hel rekke spennende nisjeforretninger med klær, interiør og mye mer.

I sentrum ligger også flere kjøpesenter, togstasjon, busstasjon og byens mange gode kultur- og opplevelsestilbud.

Flytter du til F76 får du du Rema 1000 Stangeland som din nærbutikk, og i samme bygg i Solaveien 88 ligger også Stangeland Apotek. Du bor også passe nær bussrutene som stopper i Oalsgata, og som går til Forus, Stavanger, Sola og selvfølgelig Sandnes sentrum.

[siteorigin_widget class=»WP_Widget_Media_Image»][/siteorigin_widget]

Ut på tur på de frodige, flate Folkvord-markene.

I kulturlandskapet på Folkvord ligger fine grusveier på kryss og tvers mellom skogholt og beitemarker som tydelig beviser at Sandnes er en landbrukskommune. Fra F76 er det bare noen minutter å gå før du er inne på det innholdsrike nettverket av veier som kan følges sørvestover til Malmheim og Julebygda, gjerne med rådyr som lettskremte tilskuere.

Gang- og sykkelveien som går like ved F76 er mye brukt av syklister på vei til og fra jobb på Lura og Forus, og er et fint turalternativ også for de med barnevogn. På denne gangveien kan du spasere eller jogge helt til Ganddal og tilbake, en tur på ca. 1 mil til sammen. Mer enn langt nok til å få unnagjort en god treningsøkt.

Det er heller ikke langt til Bærheim Golfpark, kun ca. 5 minutter med bil. Her kan du og hele familien få dreis på golfsvingen, enten på drivingrangen eller ute blant de 18 hullene. Anbefales!

[siteorigin_widget class=»WP_Widget_Media_Image»][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=»WP_Widget_Media_Image»][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Slider_Widget»][/siteorigin_widget]

Til toppen